Autodirekt s ponosom predstavlja grupu Alati i Servisna oprema kojoj je primarna zadaća osigurati vjernim kupcima pravovremene i precizne informacije o alatima i radioničkoj opremi iz našeg sve šireg prodajnog programa.

Kvaliteta proizvoda poznatih svjetskih proizvođača koje zastupamo, te naša predanost prodajnoj i post prodajnoj podršci kupcima je ono gdje ne dozvoljavamo kompromise.

NUSSBAUM – Jedan od vodećih svjetskih proizvođača radioničkih dizalica iz Njemačke.

MAGNETI MARELLI – Mjerna oprema – geometrije ovjesa, mjerenje u elektronici, dijagnostička oprema. Uređaji za mjerenje, čišćenje i kodiranje brizgaljki. Uređaji za održavanje A/C sustava vozila, sa kompletnom ponudom alata i pribora. Radioničke dizalice. Ručni, zračni i električni alat. Uređaji i pribor za izmjenu ulja u motorima i automatskim mjenjačima. Na kompletan prodajni program nudimo dvogodišnje jamstvo.

SPACE – Talijanski proizvođač kompletnog asortimana radioničke opreme za osobna i teška teretna vozila. Dizalice svih vrsta, Ispitne staze za mjerenja ovjesa i kočnica, Geometrije ovjesa, Strojevi za de/montažu i balansiranje guma.

GYS – Francuski proizvođač vrhunske radioničke opreme. Mjerna oprema, punjači, starteri (baterijski i kapacitivni), laboratorijski izvori napajanja. Pretvarači napona (12/24V -> 220V/50Hz). Uređaji za sve vrste varenja, rezanje i popravke čeličnih i Alu limova. Indukcijski grijači male i velike snage za najzahtjevnije poslove. Pribor, alat i namjenske dizalice za limarske radionice.

TEXA – Jedan od vodećih svjetskih proizvođača uređaja za dijagnostiku elektronskih sustava vozila i plovila, te uređaja za održavanje A/C sustava vozila sa kompletnom ponudom pribora i alata.

DeWalt – Nudimo najkvalitetnije baterijske, električne alate i pribor ovog renomiranog proizvođača.

KS Tools – Proizvođač kvalitetnog ručnog alata i radioničkog pribora. Poznat po širokoj ponudi preciznog specijalnog alata za održavanje vozila. Kroz česte akcijske prodaje ovaj kvalitetan alat postaje još pristupačniji.

Brilliant Tools – Jedan od proizvođača ručnog alata i radioničkog pribora nižeg cjenovnog ranga. Vrlo široka ponuda preciznog specijalnog alata za održavanje vozila.

Sw Stahl – Proizvođač vrlo kvalitetnog ručnog alata i radioničkog pribora. U ponudi su i precizni specijalni alati za održavanje vozila.

Laser Tools – Engleski proizvođač vrlo kvalitetnog ručnog alata i radioničkog pribora. Posebno ističemo široku ponudu preciznih specijalnih alata za održavanje vozila.

OmegaAir i MegaAir – Klipni i vijčani kompresori za sve namjene. Kompletan pribor za zračne instalacije, za sve razine potrebne kvalitete zraka. Posebno ističemo široku ponudu spremnika zraka – veliki raspon zapremina i radnih tlakova.

AR – ANNOVI REVERBERI – Talijanski proizvođač izrazito kvalitetne opreme za čišćenje. Visokotlačni perači (hladna/vruća voda) za sve namjene, usisivači obični i industrijski. Široka ponuda pribora i dodataka.

MILLIBAR – Proizvodi ovog proizvođača su poznati po cijelom svijetu, sa tom razlikom što se ove komore za lakiranje i pripremne zone nude u par pripremljenih modela, veličina i razina opremljenosti. Time se kvaliteta ovog talijanskog proizvođača nudi po daleko pristupačnijim cijenama. Nudimo stručnu pomoć i savjetovanje pri kupnji, te kompletnu post prodajnu podršku.